fbpx

HELSINGØR TRAIL

26. Oktober 2024
TILMELDING

5 FORSKELLIGE DISTANCER:

2 KM/ 5 KM / 15 KM / 30 KM / 15 KM WALK

LØB I DET SMUKKE TEGLSTRUP HEGN

Telgstrup Hegn byder på natursmukke oplevelser i skønne Helsingør. Ruterne strækker sig igennem gamle nåletræer og flotte bøgeskove.

ET LØB FOR ALLE

Tag hele familien med til vores trailløb – Om du er til de lange distancer eller er helt ny og gerne vil snuse til det, så er der en distance der passer. Børnerute på 2KM i samarbejde med SMILfonden, hvor indtægterne fra børneruten går til SMILfonden og deres arbejde med syge børn og deres familier.
Der er naturligvis præmier til alle børn der deltager.

HVILKEN DISTANCE VÆLGER DU?

2 KM

Børneruten for børn i alderen 3-12 år. Alle kan være med, og ruterne er tilrettelagt så børn kan deltage uden deres forældre. Det er selvfølgelig muligt at tage sin mor eller far med på turen hvis man føler sig mere sikker sådan.

Pris ekskl. gebyr:

DKK 100,00

 

5 KM

5 KM lader dig mærke på egen krop hvad det vil sige og løbe trailløb. Alle kan være med,  om man så går ruten eller holder pauser undervejs, så er målet stadig at komme godt rundt i eget tempo og nyde at løbe over målstregen.

Pris ekskl. gebyr:

DKK 195,00

 

15 KM

15 KM er en rute for dig som måske ønsker at prøve kræfter med trailløb, men som med garanti kan give enhver løber en solid udfordring.

Som noget nyt i år, tilbyde vi også HOLD på 15 KM – 5 pax. per hold.

Pris ekskl. gebyr:

DKK 295,00

 

30 KM

Her byder vi på en fantastisk 30 km rute, hvor du helt sikkert vil blive udfordret og få sved på panden. Vi anbefaler at du har prøvet trailløb før du kaster dig ud på denne rute.

Pris ekskl. gebyr:

DKK 395,00

15 KM WALK

Vi er glade for at kunne invitere på en smuk tur rundt i Telgstrup Hegn. Vi lægger op til, at du går den opmærkede rute sammen med venner eller familie

Pris ekskl. gebyr:

DKK 175,00

ER DU KLAR?

Vi håber du er klar på en helt fantastisk og unik oplevelse i Telgstrup Hegn. Vi håber på, at du ønsker at deltage i den fedeste trail fest sammen med os, for både børn og voksne.

Vi løber lørdag 28/10-2023.

 

MEDALJE/PRÆMIER

Der vil være medaljer til alle deltagere. Der vil være præmier til nummer 1-2-3 på alle løbedistancer, dog ikke på børneløbet.

BETINGELSER

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne før du tilmelder dig (se dem her). Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

PROGRAM

ÆNDRINGER KAN FOREKOMME

Kl. 08.00 – Stævnepladsen åbner

Kl. 09.00 – Start 30 km

Kl. 09.30 – Start 15 km

Kl. 09.35 – Start 15 km WALK

Kl. 10.00 – Start 5 km

Kl. 10.15 – Start 2 km Børneruten

Vi glæder os til at se jer allesammen, friske og klar på en fed oplevelse!

        

For yderligere information følg med på vores Facebook side.

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om North Coast Ultra.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@trailfoxseries.dk

KONTAKTFORMULAR

© 2024 Trail Fox Series