fbpx

BETINGELSER OG STÆVNEREGLEMENT

EN AF DANMARKS FEDESTE TRAIL OPLEVELSER

EN LØBSOPLEVELSE I SÆRKLASSE

ET EVENT MED ATLETEN I CENTRUM

BLIV KLAR TIL ET EVENT I SÆRKLASSE

Du bedes venligst læse tilmeldingsbetingelserne nedenfor før du tilmelder dig. Ved tilmelding accepterer du disse betingelser. Hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding m.m. er du altid velkommen til at kontakte os.

BETINGELSER

TILMELDING

Ved tilmelding til North Coast Ultra accepterer du, at al deltagelse sker på eget ansvar.

Ved tilmelding accepterer du, at billeder og video taget af dig kan blive brugt kommercielt og offentligt til 3. part. samarbejdsparter samt Running26 Events.

Ved tilmelding giver du North Coast Ultra’s mediecrew tilladelse til at overflyve dig med en drone under stævnets afvikling. Droneflyvning sker i henhold til Trafikstyrelsens regler.

North Coast Ultra kan ikke stilles til ansvar for glemte sager til et event eller bagage på stævnepladsen.

North Coast Ultra forholder sig retten til at lave ændringer i starttider og programmet helt frem til stævnet. Samt at foretage ændringer på antal kilometer, distancerne og ruterne helt frem til stævnet. Det forventes dog ikke, og det vil altid være til deltagernes bedste.

Ved personskade eller skade på eget udstyr er det den involverede persons egen forskring der dækker. North Coast Ultra og Running26 Events kan ikke holdes ansvarlig for lægelige udgifter eller personerstatning.

North Coast Ultra vil til enhver tid forsøge at tage beslutninger, der tilgodeser deltagernes sikkerhed. North Coast Ultra kan ikke stilles til ansvar for evt. aflysning som følge af anbefaling fra myndigheder eller force majeure som f.eks. vejrforhold, der gør det uforsvarligt at afholde. Der vil i sådan en situation, ikke være mulighed for refundering eller erstatning af startgebyr og omkostninger i forbindelse med arrangementet. eventet.

NYHEDSBREV

Ved tilmelding til North Coast Ultra accepterer du at blive tilmeldt North Coast Ultra og Trail Fox Series nyhedsbrev, hvor du modtager bl.a. modtager Atlet Guide, startnummer, og andre relevante nyheder. 

ÆNDRING AF NAVN

Det er muligt at ændre navn på dit startnummer indtil 10 dage før løbsstart. Herefter vil navnet på startnummeret ikke kunne ændres (Dette gælder også ved overdragelse)

OVERDRAGE STARTNUMMER

Ønsker du at give dit startnummer videre til en anden, har du mulighed for selv at gøre dette igennem Sportstiming. Hvis du vil have dit eget navn printet på startnummeret skal dette gøres senest 10 dage før løbsstart. 

Følg denne guide:

 1. Gå ind på www.sportstiming.dk
 2. Log ind med dine egne log ind oplysninger
 3. Tryk på ”Mine ordrer” i menu-bjælken
 4. Tryk på ”Se tilmeldte” ude i højre side
 5. Tryk på ”Skift ejer” ude i højre side
 6. Indtast oplysninger på den nye deltager under ”Modtager” og tryk på ”Overfør”

REFUNDERING

Det er kun muligt at få refunderet prisen for sit startnummer ved fremvisning af gyldig lægeerklæring på skade eller sygdom og kvittering på tilmelding fra Sportstiming. Refundering kan ske indtil 1 måned før stævnestart og gøres her.

Hele beløbet refunderes frem til 2 måneder før stævnestart. Frem til 1 måned før stævnestart refunderes 50% af beløbet. Derefter refunderes ikke længere.

ALDER

Du skal som minimum være fyldt 14 år i det pågældende år, for at deltage i North Coast Ultra 15 km, 30 km. Du skal være fyldt 18 år på 50 km. I særlige tilfælde kan der dog gives dispensation til yngre deltagere, som er velkomne på vores 2 km børneløb til fordel for SmilFonden. Skriv til kontakt@northcoastultra.dk.

PERSONDATA-POLITIK, PRIVATLIVS-POLITIK OG GDPR

Eventet ejes og organiseres af Running26 Events ApS, der er ansvarlig for data-behandlingen af dine personoplysninger.

Running26 Events ApS
Jægersborg Allé 1E

2920 Charlottenlund
Adm. direktør og ansvarshavende:  Kristian Uhd Jepsen

CVR-nummer: 30606152

Ifm. din deltagelse i eventet tilmelder du dig og giver os dine person-oplysninger i et sådanne omfang, så vi kan afholde eventet for dig. Vi indsamler kun informationer, der er nødvendige for at afholde eventet. Dine person-oplysninger vil blive benyttet til at kommunikere med dig før, under og efter eventet omkring eventet og events af lignende karakter som Running26 Events afholder. Du har rettigheder i henhold til Running26 Events’s Privatlivspolitik, der kan ses her.

STÆVNEREGLEMENT

 • Det er ikke tilladt at løbe udenfor stierne, da vi skal sætte så få aftryk på skoven som muligt.
 • Du bliver diskvalificeret hvis du smider affald i skoven. Det er heller IKKE acceptabelt, at smide din tomme gel emballage ved vores rutemarkeringer, så vi skal samle den op for dig. Tag alt skrald med til depoterne eller til målområdet, hvor der vil være skraldespande.
 • Vælger du at udgå, er det vigtigt, at du giver besked til løbs crewet i depoterne eller i målområdet. På den måde undgår vi, at skulle ud i skoven og lede efter dig.
 • Der er ingen tidsgrænser eller cut-off tider ude på ruten. Men er du i en tilstand, hvor vores løbs crew ikke anser det for forsvarligt at lade dig løbe videre, så bliver du taget ud af løbet.
 • Du skal til enhver tid følge de anvisninger, som bliver givet fra løbs crewet.
 • Har du brug for hjælp, skal du ringe til det akutnummer som står på dit startnummer.
 • Det udleverede startnummer skal bæres på synligt på fronten af kroppen under hele løbet.
 • I tilfælde af at der skal løbes flere omgange, har deltageren selv ansvar for at tælle omgange.
 • Det er kun tilladt at modtage hjælp på løberuten fra andre deltagere i samme stævne og officials tilhørende stævnet
 • Der vil ikke være plastikkrus i depoterne eller i målområdet. Det betyder, at hvis du skal have noget at drikke, skal du selv medbringe noget af have vandet eller energidrikken i. Har du ikke en kop, kan du evt. købe en NCU foldekop.

KUNDESERVICE

Vi er klar til at besvare din henvendelse, såfremt du måtte have nogle spørgsmål om North Coast Ultra.
Du kan kontakte os via formularen her på siden, eller via nedenstående emailadresse.

kontakt@trailfoxseries.dk

KONTAKTFORMULAR

© 2024 Trail Fox Series